1

Запознайте се със Симона

Симона Петкова
@Симона Петкова е гордият пионер в мултимедийния екип на #epcdevnia!
Тя се присъедини към отбора съвсем навреме.
Родена е на 15.07.1990. Родителите и са повярвали, когато е била на 2 годинки, така че е израснала в църква, но животът и се променя през 2004 година когато осъзнава, че не може да направи и крачка без Исус да върви пред нея, и да направлява животът и.

А ето и още малко и за нея самата!

От кога работиш в мултимедийния екип?

През 2009 година завърших средното си образование със специалност информатика и ИТ и поради тази причина реших, че ще мога да бъда в помощ на мултимедийния екип на църквата ни, но едва от скоро съм в него.

Какво точно включва работата ти?

Все още съм нова в екипа и се обучавам. Към момента отговарям за записването и качеството на записа на проповедите, както и за качването им в сайта и социалните мрежи, за да могат да достигнат до повече потребители. Вярвам, че с времето ще научавам повече неща, за да бъда по-полезна в обслужването на нашите потребители.

А кое е най-голямото предизвикателство в това, което правиш?

Най-голямото предизвикателство за мен е да отговоря на очакванията на всички в екипа, защото доста от нещата са нови за мен, но вярвам, че с Божията помощ ще се справя.

Какво обичаш да правиш през свободното си време?

През свободното си време обичам да се срещам и общувам с приятели, да чета, както и да се грижа и забавлявам с малката ми приемна сестричка.

Публикувано в Други, Екип с етикети , , , , , , , , , , . Постоянна връзка.

Един коментар по Запознайте се със Симона

  1. devnia каза:

    Супер си!